view counter

Mina sidor

Om oss

Mat & Vänner utges av Mediavänner AB. Vi som jobbar med magasinet har dels erfarenhet från de stora förlagen och dels från andra företag. Vi har kompletterat vårt publicistiska kunnande med professionella kockar, som också jobbat på framträdande platser inom sitt område. Vår samlade erfarenhet innebär att vi utgör ett synnerligen slagkraftigt team.

Magasinet Mat & Vänner lanserades 2004 och har maten i blickpunkten. Vi vill med vårt namn och innehåll spegla grundtanken att vi sätter maten i ett sammanhang. Alla bär vi med oss matupplevelser. Ibland räcker det med en kittlande doft för att väcka igenkänning och längtan. Vännerna, prylarna, resan, restaurangen, vinet – alla dessa ingredienser vill vi förmedla i Mat & Vänner! 

I oktober 2010 belönades magasinet Mat & Vänner med den prestigefulla utmärkelsen Svenska Publishing-Priset, för andra året i rad. Juryns motivering löd:

För en klassisk design med touch av djärvhet, skickligt hantverk och ett utmärkt bildmaterial.

Flera av våra prenumeranter har varit oss trogna sedan starten och håller säkert med om den motiveringen. Till dig som vill börja utforska våra magasin säger vi: Välkommen!

 

view counter

Ute nu!

Ladda hem Mat & Vänner för iPad
view counter