view counter

Mina sidor

Mat & Vänner nr 6, 2012

Mat & Vänner nr 6, 2012

36 Tid för äpple

Favoritfrukten med många användningsområden.

42 Chokladfavoriter
Konditor Patrik Fredriksson lagar några av sina bästa.

48 Tacos i rullning
Genuint mexikanskt från vagn i Uppsala.

53 Smakrikt höstlamm
Laga 6 smarriga rätter på lamm nu när det är som bäst.

60 Svamp med Jens
Gott på råvaran som förblir vild och skapar habegär.

64 Kök med havsutsikt
Gästkocken: Daniel och Jesper i Helsingborg lagar sina favoriter.

78 Katalansk brödratrio
Ett besök på: El Celler de Can Roca.

82 Grundlära med Magnus
Lär dig koka den godaste lammbuljongen.

86 På jakt efter kanin
Dags att hitta alternativ i köttdisken! Kanin är ett gott val.

102 Heta Los Angeles
Krogspan: The Bazaar och 10 andra favoriter i änglarnas stad.

Dessutom i detta nummer:
6 Receptregister. 
9 Starter. 
10 Feedback. 
14 Matrundan.
16 I fokus – Slånbär. 
23 Gott & Blandat – Nyheter, tips, prylar och hjältar.
73 Höganäs nya saluhall. 
94 Ekokrönika – Så gör du smartare ekoval.
97 Bakom etiketten. 
110 Sista ordet – Ode till agurker.
112–136 Recept med utvalda vinförslag.

På omslaget: Svamppasta med lammfärsbullar.Se recept sid 127. Foto David Back.

view counter

Ladda hem Mat & Vänner för iPad
view counter