Grilla.nu
view counter
Mat & Vänner nr 4, 2012

Mat & Vänner nr 4, 2012

Provläs eller köp tidningen digitalt här!

27 Egen glass är guld värd
Vi bjuder på fem galet goda glassar!

38 Smaker från Österlen
Gästkocken: Möt Alexander Sjögren från Sandskogen.

44 Rullande mattrend
Austins food trucks sprider internationell matkultur.

52 Stor grillspecial 2012
Prylarna, hamburgarna och de godaste snabbrätterna.

64 Sverigebäret nummer 1
Sommarens smarrigaste recept på den älskade jordgubben.

69 Opastöriserad mjölk?
Exklusivt: Magnus Nilsson funderar över den svenska mjölken.

72 Malin Söderström
Med två krogar och många år på toppen är hon alltid lika aktuell.

92 De smaskigaste desserterna
Grundlära: Klassiker gjorda på ägg, grädde, socker och vanilj!

102 Kärleksäpplet i ny tappning
Laga tomaten med nya smaker och dofter.

112 Stjärnglans i Paris
Ett besök på: Alain Ducasse au Plaza Athénée.

Dessutom i detta nummer:
8 Receptregister.
11 Starter.
12 Feedback.
16 Matrundan.
20 I fokus – Grön ärta. 
25 Nyheter, tips, prylar och hjältar.
79 Bakom etiketten.
86 Vinklubben – Årets godaste grillviner.
88 Jens Linder – Strömming.
108 Från grunden – Bli bäst på biff.
100 Ekokrönika – Smakar ekologisk mat alltid bättre?
118 Annas avslutning – Tid att grilla, tid att leva.
120–144 Recept med vinförslag.

På omslaget:
Grillad entrecote med grillade grönsaker och citron- och dragonmajonnäs.
Se recept sid 129. Foto David Back

Prenumerera

Ladda hem Mat & Vänner för iPad
view counter