view counter

Mina sidor

Mat & Vänner Baka nr 2, 2011

Mat & Vänner Baka nr 2, 2011

10 Bakasvart
Sätt smak på baket med lakrits!

26 Surdegspizzerian

På Upplandsgatan 9 är det gott och kul som gäller.

32 Mitt bästa redskap

Hyllning till degskrapan och zestjärnet.

36 Barcelona är bäst

En guide till det goda i chokladens huvudstad.

40 Tony Olsson

Påsk hemma hos mästerkonditorn.

48 Warbro Kvarn
Tre svägerskor driver en kvarn mitt i Sörmland.

64 Afternoon tea

A nice cup of tea på klassiskt engelskt vis – i Sverige.

70 Entusiasten i Enköping
Möt Fabian Flink, en sann entreprenör.


Dessutom i detta nummer:

4 Receptregister.
7 Ledare.
9 Insändare.
17 Strössel – nyheter, tips och godsaker.
29 Matbiten: Pirog på nytt sätt.
30 SM för unga bagare.
55 Vårgröna känslor i köket.
76 Snickarbacken 7.
80 Mia Öhrn om klassiska bakverk.
82 Martin Johanssons brödtankar. 83 Klassikern. 84–97 Receptsidor.

Omslagsfoto: Wolfgang Kleinschmidt

view counter

Ladda hem Mat & Vänner för iPad
view counter